Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın yüzüne bakmak

Rüyada bir insanın yüzüne bakmak

Rüyada bir insanın yüzüne bakmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, işlerinde başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanın yüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara ya da yorumlamalara yer bırakmamak için daha fazla soru sormanız gerekebilir.

Rüyada bir insanın yüzüne bakmak yaşamının uzun olacağına, günden güne kazancının artacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada yüze bakmak yeni işlere girileceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü yüzüne bakmak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, alım zorluğu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz yüze bakmak huzurun kaçacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yüzüne bakmak zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzüne bakmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kötü karakterli bir kadına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzüme bakmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments