Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüme bakmak

Rüyada yüzüme bakmak

Rüyada yüzüme bakmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, evlerine dünürcü geleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada yüzüme bakmak gördüyseniz:

  • Gürültü patırtının içinde asıl olan biteni anlamayı ya da planlarını gerçekleştirmeyi başarabilirseniz gerçekten önemli bir noktayı yakalama şansınız olabilir.

Rüyada ölü yüzüne bakmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine inanılır.

Rüyada yüze bakmak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüme bakmak bereketli yağmurlara, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak borçlarının kalmayacağına, statü atlayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne bakmak ortaya bazı projeler koyacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada yüz yüze bakmak borçların kısa sürede ödeneceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne bakmak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölünün yüzüne bakmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments