Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz yüze bakmak

Rüyada yüz yüze bakmak

Rüyada yüz yüze bakmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada yüz yüze bakmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Rüyada yüze bakmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına işaret eder.

Rüyada yüz yüze bakmak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne bakmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne bakmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüme bakmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne bakmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalet eder.

Rüyada ölü yüzüne bakmak elindekini de bitireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments