Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek işlerinde başarılı olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, yapacağı planların altüst olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünde yaralar gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıracak değişiklikler yapabilir veya evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Rüyada yüzümde yara görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına delalettir.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada yüzünde yara görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, büyük bir adım atılacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek ondan şifa göreceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü yara görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde yara olduğunu görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüzü yara görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments