Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde yara görmek

Rüyada yüzünde yara görmek

Rüyada yüzünde yara görmek kalbini kıracağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, kötü yola sapmayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan insanlara karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin yüzünde yara görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, güzel haberler alacağına delalet eder.

Rüyada yüzü yara olmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada yüzünde yara izi görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalet eder.

Rüyada yüzü yara içinde görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek elinin döneceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments