Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde bir olay maddi durumunuzla veya özel yaşamanızla ilgili planlarınızda ya da rutininizde değişikliğe neden olabilir.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başında yara çıktığını görmek herkesin takdirini toplayacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada elde yara çıktığını görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, düşmanlarının güçleneceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments