Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme eğiliminiz kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına alamet eder.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, ekmeğinin de artacağına inanılır.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına işarettir.

Rüyada yüzü yara içinde görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments