Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde yara olduğunu görmek

Rüyada yüzünde yara olduğunu görmek

Rüyada yüzünde yara olduğunu görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde yara olduğunu gördüyseniz:

  • Şimdilik sabırlı olmalısınız.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek huzura kavuşacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzünde yara görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Rüyada bir insanın yüzünde yara görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kendisiyle övüneceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde yara izi görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, lüks, konfor içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün yaralandığını görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Rüyada eli yüzü yara görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü yara görmek satışların düşeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments