Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün yara olduğunu görmek

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, büyük bir mala sahip olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün yara olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet eder.

Rüyada yüzü yara içinde görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Rüyada yüzünde yara olduğunu görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada annenin yüzünde yara görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, yeni mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü yara görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına alamet eder.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün yaralandığını görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, büyük işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments