Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerin sona ereceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını gördüyseniz:

  • Şansınızı kullanmalısınız.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, daha çok dünya malı edineceğine rivayet eder.

Rüyada başında yara çıktığını görmek bazen umutlarını yitireceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına işaret eder.

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada elde yara çıktığını görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments