Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sağlığının yerinde kalacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, aynı karşılığı alamayacağına, istediği herşeye kavuşacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, kalp kırıklığı olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek imkânsızı başaracağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kazancında artış olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine inanılır.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada vücudu yara içinde görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kendi vücudunda yara görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments