Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek

Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek

Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada yüzünde morluk görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada morarmış yüz görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulur.

Rüyada yüzü morarmış görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada annenin yüzünü mor görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünde morluk görmek şansının artacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments