Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü morarmış görmek

Rüyada yüzünü morarmış görmek

Rüyada yüzünü morarmış görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü morarmış gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada birinin yüzünü mor görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü mor birini görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, risk almaktan özenle kaçınacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin yüzünü mor görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, gelirinin garanti olacağına işaret eder.

Rüyada yüzü morarmış birini görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine yorulur.

Rüyada yüzü morarmış görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, sevilen birinin geleceğine işaret eder.

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek güzel günlerinin geride kalacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde morluk görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kazanç ve kar getireceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments