Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor yüz görmek

Rüyada mor yüz görmek

Rüyada mor yüz görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, güllük gülistanlık olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor yüz gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla oynarsanız, karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada yüzünde morluk görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü mor birini görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde morluk görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek başına türlü işler geleceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü mor görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Rüyada annenin yüzünü mor görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments