Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünde leke görmek

Rüyada birinin yüzünde leke görmek

Rüyada birinin yüzünde leke görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünde leke gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri dile getirebilirsiniz.

Rüyada yüzü lekeli görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yüzünde lekeler görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkasının yüzünde lekeler görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, gözyaşlarının dineceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek kazancının yerine gelmesine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments