Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünde lekeler görmek

Rüyada başkasının yüzünde lekeler görmek

Rüyada başkasının yüzünde lekeler görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde lekeler gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada yüzünde lekeler görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde lekeler görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde kırmızı leke görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada lekeli yüz görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments