Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüzünde güneş lekesi gördüyseniz:

  • Düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek eğitimlerinin iyi olacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada güneş lekeleri görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Rüyada güneş lekesi görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, düzeninin yıkılmayacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kırmızı lekeler görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, onu doyasıya yaşayacağına inanılır.

Rüyada lekeli yüz görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde lekeler görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments