Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü lekeli görmek

Rüyada yüzü lekeli görmek

Rüyada yüzü lekeli görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada yüzü lekeli gördüyseniz:

  • Başka kişilerin hayatlarına müdahale etmeniz için sizi cesaretlendiren kişiler olabilir.

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün lekeli olduğunu görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, önemli bir makama terfi alacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde lekeler görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ödeme güçlü çekeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek onlara değer vereceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, tüm isteklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüz lekesi görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments