Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, anne baba duası alınacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde doğum lekesi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durum profesyonel hayatınızın bazı bölümlerini etkileyebilir.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, para sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada doğum lekesi görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hayatın kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada bebekte doğum lekesi görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz lekesi görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde kırmızı lekeler görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü lekeli kadın görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada yüzünü lekeli görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments