Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde lekeler görmek

Rüyada yüzünde lekeler görmek

Rüyada yüzünde lekeler görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, geçim derdinin biteceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde lekeler gördüyseniz:

  • Bahsi geçen başlıklarda yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, gecikmeler v.b aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada yüzü lekeli kadın görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü lekeli görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, tutulan yolun isabetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek şansının kendinden yana olacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek kimseden korkmayacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüz lekesi görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yüzünde kırmızı leke görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, parasız kalacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments