Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin yüzünde leke gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar veya yanlış anlaşılmalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek başının derde gireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek ileriye gideceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü lekeli görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde leke görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments