Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü lekeli bebek görmek

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada yüzü lekeli bebek gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanız gerekiyor.

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet eder.

Rüyada yüzünde leke görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada yüzü lekeli görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, rızkının bollaşacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü lekeli görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada yüzünde kırmızı lekeler görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments