Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünde leke görmek

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, daha pozitif biri olacağına, istenmeyen bir yolculuğa, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünde leke gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da mevcut yerinizde yapacağınız değişiklikler olumlu gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada yüzü lekeli görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada yüzünde kara leke görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz lekesi görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments