Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne kan sürmek

Rüyada yüzüne kan sürmek

Rüyada yüzüne kan sürmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne kan sürmek gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Rüyada yüzüne kan sürmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına tabir olunur.

Rüyada alnına kan sürmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yüze yumurta sürmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada balı yüze sürmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına yorulur.

Rüyada yüze kara sürmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne toprak sürmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, ayaklandıracağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze bişey sürmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada yüze yağ sürmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments