Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne kan görmek

Rüyada yüzüne kan görmek

Rüyada yüzüne kan görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne kan gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada yüzü kan görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek canının sıkılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne kan sıçramak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde kan görmek dünyasının bir anda değişeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada yüzüne kan görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli yüzü kan görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kazancının da azalacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments