Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzünde kan görmek

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, düşmanların barışacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünde kan gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Rüyada yüzünü kan içinde görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine inanılır.

Rüyada yüzünde kan görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, dualarının karşılığını alacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü kan görmek saygınlığına leke sürüleceğine, ona özlemle sarılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzünü kanlar içinde görmek neşesinin yerine geleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yüzüne kan görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, ne yöne gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments