Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde kan görmek

Rüyada yüzünde kan görmek

Rüyada yüzünde kan görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, tatsız haberlerin alınacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine işarettir.

Rüyada yüzünde kan gördüyseniz:

  • Bazı planların üzerinden geçme veya bazı düzenlemeleri yenileme ihtiyacı doğabilir.

Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet eder.

Rüyada eli yüzü kan görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yüzünde kan görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Rüyada yüzüne kan sıçramak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalet eder.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü kan görmek endişelerinin son bulacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments