Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kan içinde gördüyseniz:

  • Kendinizi başkaları ne der düşüncesinden arındırmanız gerekiyor.

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü kanlar içinde görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü kan içinde görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne kan sürmek mutluluğundan olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına yorulur.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne kan görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne kan sıçramak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments