Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünde çil görmek

Rüyada birinin yüzünde çil görmek

Rüyada birinin yüzünde çil görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünde çil gördüyseniz:

  • Evinizde veya çevrenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada yüzünü çilli görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, eşlerinin kapanacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde çil görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde çil görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çilli yüz görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde çiller görmek hem yıpranacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü çilli görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, gelirinden yana memnun olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments