Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünde çil görmek

Rüyada kendi yüzünde çil görmek

Rüyada kendi yüzünde çil görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde çil gördüyseniz:

  • Sosyal gelişmelere olan ilginizin arttığı da görülüyor.

Rüyada yüzü çillenmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünde çil görmek maddi gücünün yerine geleceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü çilli görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bolluk içinde yaşanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde çil görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments