Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüz felci olduğunu görmek

Rüyada birinin yüz felci olduğunu görmek

Rüyada birinin yüz felci olduğunu görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüz felci olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek daha sık bir araya geleceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına yorulur.

Rüyada yüz felçli birini görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü felçli görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci görmek epey bir zarara uğrayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına alamet eder.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yüz felç geçirmek farklı iş kollarına ulaşacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments