Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün felç olduğunu görmek

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, en küçük sorunda parlayacağına, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün felç olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir.

Rüyada yüzünü felçli görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne felç gelmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yüzün felç olmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, aile hayatının bozulacağına işarettir.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Rüyada yüz felçli birini görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, masraflarının azalacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüz felci olduğunu görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada yüz felç olduğunu görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, dedikoduya işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments