Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz felci görmek

Rüyada yüz felci görmek

Rüyada yüz felci görmek kederden ve stresten kurtulacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüz felci gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Rüyada yüzüne felç gelmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz felç olmak aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüz felç geçirmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü felç olmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüz felci olduğunu görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüz felçli birini görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments