Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz felçli birini görmek

Rüyada yüz felçli birini görmek

Rüyada yüz felçli birini görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada yüz felçli birini gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki gelişmeler belli sonuçlara varmayı güçleştirebilir.

Rüyada yüzü felç olmak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kafasını toparlayacağına delalettir.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüz felci görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüz felçli birini görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalettir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, dinde olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz felç geçirmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Rüyada yüz felç olmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments