Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün felç olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı tamamen değiştirebilir.

Rüyada yüz felç olmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kafasının rahat olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne felç gelmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü felçli birini görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada yüzün felç olmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüz felci olmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirmek bol rızık sahibi olunacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sevim Altan

Rüyada tuz felci geçirdim yüzümde biraz ihtiyar görünüm oluştu annem ablam beni hastane götürmedi yalvardım rüyada