Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek kişinin her türlü zenginliğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine tabir olunur.

Rüyada yüz felci geçirmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, her istediğini elde edeceğine, kazançlı bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yüz felç geçirmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalettir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına alamet etmektedir.

Rüyada ağız felci geçirmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments