Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yarasını görmek

Rüyada birinin yarasını görmek

Rüyada birinin yarasını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, durgun giden işlerin açılacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada birinin yarasını gördüyseniz:

  • Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek.

Rüyada bıçaklanarak yaralanmak kötülüklere gözünü kapatmaya, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermi yarası görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yara içinde görmek bunalıma düşeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına alamet eder.

Rüyada burun içinde yara görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, kafasını toparlayamayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına delalet eder.

Rüyada omuzlarda yara görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek içine kapanacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudakta yara görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, edilen duaların kabul olacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin yaralandığını görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, makam ve söz sahibi olacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments