Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçaklanarak yaralanmak

Rüyada bıçaklanarak yaralanmak

Rüyada bıçaklanarak yaralanmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada bıçaklanarak yaralanmak gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Rüyada bıçakla yaralanmak kan görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine yorulur.

Rüyada bıçak yarası görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla yaralandığını görmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, iş yaşantısında hırslanacağına işaret eder.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada bıçaklanarak yaralandığını görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet eder.

Rüyada bıçak yaralanmak kazancının helal para olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, mevki makam sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments