Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzlarda yara görmek

Rüyada omuzlarda yara görmek

Rüyada omuzlarda yara görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, zorluklarının kalmayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada omuzlarda yara gördüyseniz:

  • Ailenizden ya da evliyseniz eşinizden kaynaklanan bazı sıkıntılarınız olabilir.

Rüyada sağ omuzda yara görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuzdan yaralanmak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sorunların tarihe karışacağına inanılır.

Rüyada omuzlarda yara görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzda yara görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sol omuzda yara görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına delalettir.

Rüyada omuzunda yara görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalettir.

Rüyada omuz görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments