Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermi yarası görmek

Rüyada mermi yarası görmek

Rüyada mermi yarası görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yeni bir yol tutulacağına, sorunlarının sürekli artacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermi yarası gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz veya kötümser düşünceleriniz nedeniyle, yolunda giden işleri bozmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada mermiyle yaralanmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, darda kalacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet eder.

Rüyada mermi yarası görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline mermi almak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermisiz silah görmek kazancının katbekat artacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca mermisi görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada elinde mermi tutmak bekarsa evleneceğine, sağlık sorunlarının artacağına, bütçesinin küçüleceğine alamet eder.

Rüyada mermi ve silah görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yerde mermi görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments