Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yara içinde görmek

Rüyada kendini yara içinde görmek

Rüyada kendini yara içinde görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, işlerin bozulacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet eder.

Rüyada kendini yara içinde gördüyseniz:

  • Gereği kadar kazanmamak, çok fazla iş yükü, altından kalkılamayacak kadar çok iş yapma zorunluluğu ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada kafanın içinde yara görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada saçının içinde yara görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada saç içinde yara görmek insanlar tarafından tanınacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını yaralar içinde görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına delalettir.

Rüyada kendini yara içinde görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini yara bere içinde görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada yüzü yara içinde görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek şansının da açık olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments