Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun içinde yara görmek

Rüyada burun içinde yara görmek

Rüyada burun içinde yara görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına inanılır.

Rüyada burun içinde yara gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada burun içinde yara görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, itibarının ve makamının artacağına yorulur.

Rüyada burun yarası görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Rüyada burun içinde kurt görmek sözler sarf edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına alamet eder.

Rüyada ellerini yara içinde görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada el içinde yara görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını yaralar içinde görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments