Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudakta yara görmek

Rüyada dudakta yara görmek

Rüyada dudakta yara görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudakta yara gördüyseniz:

  • Alacağınız eğitimler daha fazla gelir elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada dudak yarası görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağında yara olduğunu görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudaklarının yara olduğunu görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, onu doyasıya yaşayacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine işarettir.

Rüyada dudaklarda yara görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına rivayet eder.

Rüyada dudakların yara olduğunu görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine inanılır.

Rüyada dudakta yara görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağın yara olduğunu görmek ekmek bulamayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, günaha gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dudak yara görmek ticaretinin büyüyeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments