Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin yaralandığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin yaralandığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin yaralandığını görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişinin yaralandığını görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin yaralandığını görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin yaralandığını görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yaralanmasını görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yaralandığını görmek lükse ve konfora kavuşacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin yaralandığını görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünde yara görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği birinin yaralandığını görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments