Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yaralandığını görmek

Rüyada birinin yaralandığını görmek

Rüyada birinin yaralandığını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yaralandığını gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya kariyerinize ilişkin konularda ilerleme kaydedebileceğiniz farklı bir noktadasınız veya bir fırsat yakalamak üzeresiniz.

Rüyada kolda derin yara görmek duaların kabul göreceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, işlerinin kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada bıçak yarası görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi imkânlarının azalacağına yorulur.

Rüyada dilinde yara görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yaralanmasını görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, hatalarından erken döneceğine delalet eder.

Rüyada dudağında yara olduğunu görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada kendinde yara görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek insanların saygısının kazanılacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ruhen rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments