Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinde yara görmek

Rüyada dilinde yara görmek

Rüyada dilinde yara görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, maddi zarara uğrayacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinde yara gördüyseniz:

  • Sizi gerçeği görmekten alıkoyan dumanı uzaklaştırırsanız çözümler bulabilirsiniz.

Rüyada dilinde yara olduğunu görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada dilinde yara görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada dilinde tüy bittiğini görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına alamet eder.

Rüyada dilinde sivilce görmek sevdiklerini de koruyacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına alamet eder.

Rüyada dilinde ip görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilinde kıl koparmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilinde kıl çıktığını görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments