Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının vücudunda yara görmek

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının vücudunda yara gördüyseniz:

  • Farklı tetiklemeleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek işlerinde çok başarılı olacağına, ekmeğine leke süreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada vücutta yaralar görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine yorulur.

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine inanılır.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, düşmanını alt edeceğine alamet eder.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yara çıkmak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments