Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak yarası görmek

Rüyada bıçak yarası görmek

Rüyada bıçak yarası görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet eder.

Rüyada bıçak yarası gördüyseniz:

  • İki kişi arasında bir tercih yapma durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada bıçaklanarak yaralandığını görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla birinin yaralandığını görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada bıçak yaralanmak yol göstereceğine ve şifa olacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla yaralanmak kan görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada bıçak yarası görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ruh sağlığının bozulacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada bıçaklanarak yaralanmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments