Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda derin yara görmek

Rüyada kolda derin yara görmek

Rüyada kolda derin yara görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, düzeninin bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına rivayet eder.

Rüyada kolda derin yara gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı, sağlığınızı, spor programınızı veya işinizle ilgili konuları ilgilendiren adımları atabilmeniz maddi başlıklara bağlı görünüyor.

Rüyada kolunda derin yara görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kolda derin yara görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacakta derin yara görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin yara görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada kolunda yara çıkmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kolunda yara görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kolunun yaralandığını görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, iftiraya uğrayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments