Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağında yara olduğunu görmek

Rüyada dudağında yara olduğunu görmek

Rüyada dudağında yara olduğunu görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada dudağında yara olduğunu gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsin.

Rüyada dudağın yara olduğunu görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada dudağında yara olduğunu görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Rüyada dudaklarda yara görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada dudakların yara olduğunu görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine inanılır.

Rüyada dudak yarası görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudakta yara görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudak yara görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine işarettir.

Rüyada dudaklarının yara olduğunu görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, masabaşı bir işe girileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments